КОМПАНИЈА СО 30 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА НА ПАЗАРОТ

ПРОИЗВОДСТВО НА ПОЛИЕСТЕРНИ БАЗЕНИ, ТРАНСПОРТ И МОНТАЖА, ИЗВЕДБА НА БЕТОНСКИ БАЗЕНИ, ОДРЖУВАЊЕ И СЕРВИС

Контакт Каталог

За нас

Почетоците на компанијата датираат уште од 1972 година кога за првпат во Франција е основана компанијата Ла Унион Пишинес. Од тогаш мрежата постојано се шири и во 1981 е создадена У.П.И - Унион Пишинес во престолнината на индустријата Италија.Во 2007 година компанијата продолжува да ги доближува своите производи до клиентите и во другите делови од Европа отворајќи своја фабрика најпрво во Македонија - Мак Базен внесувајќи во своите базени комплетно нов дизајн сосема различен од вообичаениот. До денес има изградено повеќе од 20.000 базени во Централна и Источна Европа и повеќе од 300.000 како европска групација и има повеќе од 700 продажни места.Макбазен нуди широк спектар на базени, 9 модели во кружна, овална, четириаголна форма, изглед кој ќе ги задоволи сите ваши потреби и желби.

Благодарение на карактеристичната самостојна структура (надворешно зајакнати патент РА 8713403) не се потребни ѕидарски активности за време на монтирањето. Која и да е позицијата и конфигурацијата на теренот, монтирањето на Унион базените е секогаш брзо и едноставно.

Ако имате мал агол во градината или дури и на терасата, сега не можете да кажете не! Денес кога секојдневно сме под стрес, без непријатноста од долги патувања и преполни плажи вашиот базен ќе стане место за средби со пријателите во текот на летниот период, место за комплетно физичко и ментално опуштање.

МОДЕЛИ НА БАЗЕНИ

TORINO

Должина: 4,60м
Ширина: 2,60м
Длабочина: 1,15м

ALFA

Должина: 6,40м
Ширина: 2,70м
Длабочина: 1,50м

LISBONA

Должина: 6,60м
Ширина: 3,27 м
Длабочина: 1,25м

ROMA

Должина: 7,50м
Ширина: 3,70м
Длабочина: 1,09-1,67м

PARIGI

Должина: 8,70м
Ширина: 4,00м
Длабочина: 1,04-1,77м

LONDRA

Должина: 6,50м
Ширина: 3,40м
Длабочина: 1,00-1,60м

ROMEN

Должина: 9,30м
Ширина: 3,70м
Длабочина: 1,60м

BRUXELLES

Должина: 10,00м
Ширина: 4,00м
Длабочина: 1,00-2,00м

Сите базени се со комплетна опрема (филтери и пумпи фитинзи, светла и скимери).Со секој купен базен, добивате 10 години гаранција на опремата од полиестер, 2 години на пумпи и филтри.
Гаранцијата исклучува оштетувања предизвикани од погрешно одржување и оштетување од страна на трети лица.Овластен сервисер е фирмата Мак Базен Дооел.

Имате прашања?

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Вашата порака е успешно пратена! Ви благодариме!